WOWW! Wat Ouders Willen Weten

Creatie, informatie

Het platform Wat Ouders Willen Weten (WOWW!) is er voor alle jonge en aanstaande ouders met vragen. De website (naamcreatie: TekstAanBod!) staat namelijk stampvol informatie. Je vindt er objectieve content, checklists en wist-je-datjes over alles, dat met ouderschap te maken heeft. Van werk, zorg en kinderopvang tot school, gezondheid en geldzaken. TekstAanBod heeft zich direct in het begin mogen aansluiten bij een fantastisch team van slimme denkers en gedreven doeners… en schrijft zich sinds dat moment de tandjes.

…en bakken vol content voor ouders

Zonder overdrijven: vanaf het moment, dat onze ideeën vaste vorm kregen, vliegen de artikelen, lijstjes, links, nieuwsbrieven en specials uit de TekstAanBod-laptop. Het is namelijk nogal wat, Wat Ouders allemaal Willen Weten. Tel daar al die dingen bij op, waarvan ze niet eens weten, dat ze ze willen weten en… Nou ja, je snapt het.

De bijdrage van TekstAanBod blijft trouwens niet beperkt tot informatie verzamelen, een logische plek geven en in een prettige stijl op ouders overbrengen. Ook voor koepelorganisatie BV Familie wordt meegedacht en meegeschreven, van online copy tot videoscripts:

Share This